Werken bij TOP Companies

Het team staat bij TOP Companies centraal. Individuele prestaties komen pas tot meerwaarde op het moment dat het hele team samenwerkt. Dat houdt ook in dat er ruimte moet zijn voor ontwikkeling, voor nieuw talent én voor doorgroei mogelijkheden.

TOP Companies – Home of Logistics – is de overkoepelende naam voor onderliggende, gespecialiseerde labels waar iedere dag de samenwerking wordt gezocht. Dat leidt tot optimale resultaten voor onze opdrachtgevers en soepele samenwerkingen met uiteenlopende partners in binnen- en buitenland.

Wil jij ook individueel groeien in je kennis en vaardigheden én bovendien jouw directe team collega’s versterken? Ben je leergierig, gemotiveerd en sociaal? Dan komen we graag met jou in contact!

Actuele vacature(s)

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.
There are currently no open vacancies.

Organisatie in beweging

TOP Companies is volop in beweging als het gaat om bedrijfsmatige groei, innovatieve procesvoering, uitbreiding van diensten en services en dus zeker ook op het gebied van personeel. We bieden onze medewerkers niet alleen de juiste basisvoorwaarden en omstandigheden om hun functie optimaal te kunnen invullen en ontwikkelen, ook zijn er interne trainings- en opleidingstrajecten waarmee iedere TOPPER zichzelf kan door ontwikkelen. Persoonlijk én binnen de organisatie.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen de openstaande vacatures? Stuur alsnog gerust jouw CV en motivatie door naar careers@home-of-logistics.com en laat ons vrijblijvend weten in welke rol jij graag onderdeel van het TOP team zou willen zijn. Wij zullen jouw motivatie zo snel mogelijk in behandeling nemen en bekijken welke mogelijkheden er tóch voor jou zijn binnen TOP Companies!

Stages

Periodiek bieden wij diverse mogelijkheden voor MBO, HBO en WO afstudeer- én meewerkstages. Deze worden aangeboden op onze diverse vestigingen in Ridderkerk en Spijkenisse. We zijn constant op zoek naar talenten, die de groei van ons bedrijf kunnen en willen ondersteunen en tijdens een stage de boeiende en uitdagende kanten van ons vak willen leren kennen.

Zoek jij een stageplaats voor je opleiding richting Logistiek, Bedrijfseconomie, ICT of een andere relevante opleiding? Dan nodigen we je van harte uit om jouw CV met motivatie te sturen naar careers@home-of-logistics.com.